Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Visita institucional a l’empresa Gabarró Hermanos

L’Alcalde i la regidora de Promoció Econòmica visiten l’empresa líder a nivell nacional en distribució de fusta.

Dins del programa de visites de l’Ajuntament a empreses de Polinyà, el passat 1 de març l’Alcalde, Javier Silva, i la regidora de Promoció Econòmica, Tania Bravo, van visitar Gabarró Hermanos.

L’empresa, amb més de 100 anys d’experiència, és líder a nivell nacional en distribució de fusta aserrada, terres de fusta, de bambú i tecnològics, taulers i pedra acrílica, i actualment acull a 120 treballadors a la renovada seu de Polinyà.

Els representants municipals van ser rebuts pel director general de la companyia, Ramon Gabarró, i el director d’operacions de Gabarró, Xavi Cairó, que els van acompanyar a fer una visita per les noves instal·lacions, inaugurades a principis de 2021. Gabarró Hermanos va realitzar una inversió de 10 milions d’euros per a construir un magatzem de 12.000 m² que se sumen als 5.500 m² de les naus antigues, un edifici de 5 plantes d’oficines, un showroom anomenat Gabarró Parc, i diversos pàrquings per a personal i visites.

Les visites institucionals serveixen per compartir i impulsar iniciatives que beneficien i dinamitzen l’activitat econòmica dels polígons de Polinyà.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra