Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Subvencions a la contractació de persones de més de 30 anys

Des de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC s’ha publicat la convocatòria de subvencions per a la contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOCCONT30IMES).

Aquesta línia s’adreça a empreses privades, autònoms i entitats sense afany de lucre per fomentar la creació d’ocupació de persones majors de 30 anys. L’objecte d’aquesta convocatòria és subvencionar la contractació laboral de persones aturades de 30 i més anys per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat; i, en concret, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat.

Són subvencionables els contractes indefinits i temporals amb una durada mínima de 12 mesos, i també els contractes d’obra i servei que aportin una declaració responsable que indiqui una durada mínima del contracte de 12 mesos. Els contractes han de ser a jornada completa en un establiment operatiu ubicat a Catalunya i el nombre màxim de contractes subvencionables per persona o entitat sol·licitant és de 5.

No són subvencionables els contractes de relleu, d’interinitat, per a la formació i l’aprenentatge ni els de pràctiques.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de Covid-19.

En aquest enllaç podeu obtenir més informació sobre aquesta convocatòria i descarregar-vos la Guia del programa:

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Contractacio-laboral-de-persones-de-30-i-mes-anys-SOC-CONT30IMES-anti-2022

Si sou una empresa de Polinyà i esteu interessats en ampliar aquesta informació, podeu adreçar-vos al Servei d’Ocupació Local de l’Ajuntament de Polinyà: tel. 93.713.14.21 promocioeconomica@ajpolinya.cat

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra