Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Visita de l’alcalde i la regidora de Polinyà a l’empresa COPRIMA

L’alcalde Javier Silva i la regidora de Promoció econòmica Tania Bravo van visitar el passat dimarts l’empresa COPRIMA instal·lada a Polinyà des de fa uns 60 anys.  Aquesta empresa es dedica a la fabricació de productes de química fina per a la indústria farmacèutica, en concret els principis actius per a medicaments genèrics per al tractament de trastorns intestinals, la hipertensió arterial, les arrítmies, les angines de pit i també un component per a la reducció de greix a la sang.

COPRIMA, que des de l’any 2005 forma part del grup català MOEHS IBERICA S.L. compta amb una plantilla de 80 persones i exporta la seva producció a més de 100 països dels cinc continents.

La visita s’emmarca en el programa de contactes amb les empreses de Polinyà que van realitzant l’alcalde i la regidora ja des del passat mandat i que s’havia interromput per causa de la pandèmia de la covid-19 i ara s’ha reprès.

Els dos responsables municipals han estat rebuts per Mònica Teixidó responsable de la planta de Polinyà i per Amadeo Piñol i Francisco Escribano director de Recursos Humans i president executiu respectivament del grup MOEHS Ibérica SL  amb seu a Rubí.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra