Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Valoració fòrum de RRHH: Talent i lideratge femení.

El pasat 8 d’abril Can Gavarra va organitzar una jornada sobre el Talent i Lideratge Femení i la millora de la competitivitat empresarial per a la gestió del Talent femení, basat en:

  • Promoure la igualtat de gènere des de l’alta direcció de les organitzacions a través de la cultura corporativa i l’estil de lideratge.
  • Establir mecanismes que fomentin la transparència i la comunicació en la igualtat.
  • Salut de les persones treballadores: conciliació, riscos psicosocials, racionalització d’horaris.
  • Afavorir el desenvolupament professional, promoció i reconeixement del talent sense gènere.
  • Impulsar una cultura basada en l’equilibri entre l’organització i l’individu.

Dinàmica de la jornada

La Dinàmica de la jornada va ser segons el programa que s’havia plantejat.

A les 9 va obrir la sessió Tania Bravo, Regidora de Promoció econòmica, Desenvolupament local i polítiques d’igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Polinyà, que va presentar la jornada, la motivació del Fòrum i a Trivière Partners com els coorganitzadors de la jornada.

A les 9:15h Sebastián Trivière-Casanovas, CEO de Trivière Partners, es va presentar com a conductor i amfitrió de la sessió i va donar pas a cadascun dels ponents com a moderador de les intervencions, fòrum i torn de paraules.

Miriam Mateos va fer la ponència sobre Talent i Lideratge Femení, centrada en la situació actual i els avanços realitzats en la situació laboral de la dona. Va fer incidència en els reptes que tenim com a professionals i com a societat.

Amb Lydia Barrachina, directora de Persones de Grup Cares vam poder conèixer el cas d´una empresa que té una Direcció femenina i aplica criteris d’igualtat en els procediments de feina que realitzen.

A les 11h es va celebrar un debat significatiu sobre la presentació de Talent i Lideratge Femení i els models actuals. Es va fer incidència en la Llei d’Igualtat i la normativa actual.

Per part dels assistents hi va haver consultes sobre com la Fundacio Cares estava aplicant les polítiques i, sobre tot, quin era el feedback de treballadors i treballadores.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra