Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Trobar talent km. 0 a Polinyà

En l’actual context, l’escassetat de talent és un paràmetre amb el que empreses i pimes s’enfronten a diari, dificultant-los la cerca del mateix. Trobar persones amb les competències requerides per les empreses no resulta fàcil actualment.

Per aquest motiu, recordem que des de l’Ajuntament de Polinyà s’ofereix el servei de captació i selecció de talent km.0, és a dir, de persones que resideixen al territori i que compten amb competències actualitzades per a poder  donar resposta a les noves necessitats amb que les empreses es troben.

Si tens una empresa i necessites captar Talent km.0 i fer noves contractacions, t’oferim el servei del POL, servei municipal que gestiona la borsa de treball i de pràctiques.

Des del POL s’ofereix suport a les empreses en selecció de personal, treballant i donant suport a l’empresa per aconseguir cobrir les seves necessitats de contractació.

Així mateix es gestionen diferents programes de pràctiques en empresa de diferents perfils professionals.

Podeu contactar amb el servei d’ocupació del POL al correu electrònic promocioeconomica@ajpolinya.cat , al telèfon 93 713 14 21 o reservar-ne cita a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra