Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

11a edició Programa Accelera el Creixement

Es troba oberta la fase d’inscripció per poder participar en l’onzena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual Can Gavarra participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Davant les dificultats a les que us heu enfrontat les empreses del territori en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis d’acord a les noves circumstàncies. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial adaptades al nou context; així com una nova palanca (la de finançament) per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Les 497 empreses que han participat en les deu edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials al web (www.acceleraelcreixement.com).

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50 empreses. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts.

El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Per conèixer amb més detall el programa Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

Les candidatures es podran presentar fins el 13 de juny de 2022 per correu electrònic mitjançant el Formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa podeu participar en una de les Sessions Informatives (19 de maig, 11-12h o 25 de maig, 16-17h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

També podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb la tècnica Rosaura Insa en el correu: cangavarra@ajpolinya.cat o en el telèfon 93 728 11 10.

Accedeix al flyer informatiu:Flyer-A5-Accelera-11a-edició

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra