Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Jornada fòrum de RRHH: Quadre de Comandament Integral amb Microsoft Power BI. Nova data.

En aquesta nova trobada adreçada a professionals de la gestió dels recursos humans, gerents, directius i tècnics, es presentarà el Quadre de Comandament Integral. A la vegada es fomentarà l’intercanvi de bones pràctiques i networking entre els professionals que assisteixin.

El Quadre de Comandament de RRHH és una eina visual per a la presa de decisions a l’organització. Permet representar gràficament i de forma automàtica els principals KPI’s de l’organització, facilitant la consulta de la informació en qualsevol moment sense necessitat d’esperar informes. A més, també permet optimitzar la planificació, el diagnòstic i la presa de decisions en relació amb l’equip humà.

Un quadre de comandament és una solució essencial en la transformació digital de les organitzacions. L’eina facilita als equips de RRHH i Direcció els indicadors per mesurar i avaluar els RRHH de la seva empresa a través del Quadre de Comandament Integral.

A la jornada es presentarà Microsoft Power BI com una aplicació eficaç per a la creació del Quadre de Comandament i, per tant, per a la gestió de les persones i el talent.

Lloc: Can Gavarra (hi ha l’opció de participar de forma virtual)

Data: 10 de novembre, 9.30 a 11.30 h

Dinamització de la jornada: Trivière Partners, consultoria de RRHH

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra