Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Subvencions a la contractació de persones de més de 30 anys

Actualment es troba obert el termini per a sol·licitar els ajuts econòmics vinculats al Programa 30 Plus, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Un dels col·lectius que s’ha vist afectat per la destrucció de llocs de treball fruit de la crisi d’aquests darrers anys, ha estat el de les persones de 30 o més anys, les quals, en un percentatge força elevat, encara es troben en situació d’atur.

Per aquest motiu, el programa 30 Plus impulsa un conjunt de mesures que facilitin la creació de llocs de treball i que promoguin la inserció directa i immediata d’aquestes persones en el mercat laboral. Aquest programa no només fomenta la demanda de treball per a aquest col·lectiu, sinó que també pretén incidir en la qualitat de l’ocupació, donant suport a la contractació mínima de 6 mesos. També regulant una subvenció que pot abastar fins als 9 mesos de la contractació, amb l’objectiu que les persones desocupades que hi participin s’insereixin definitivament en el mercat de treball.

La quantia de la subvenció a atorgar és d’un màxim de 1.166,67 euros/mes (en cas de jornada completa) o la part proporcional (en cas de jornada parcial) pels mesos de durada del contracte i fins a un màxim de 9 mesos.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia l’1 d’octubre de 2022 i finalitza, com a màxim, l’1 de juny de 2023.

Si sou una empresa de Polinyà i esteu interessats en ampliar aquesta informació o bé en iniciar el tràmit de sol·licitud de la subvenció, cal que us adreceu al Servei d’Ocupació Local de l’Ajuntament de Polinyà: tel. 937 131 421 fernandezsv@ajpolinya.cat

Si la vostra empresa no s’ubica a Polinyà, us podeu adreçar al servei local d’ocupació del vostre municipi o directament al Consell Comarcal del Vallès Occidental: tel. 937 273 534 vergesjm@ccvoc.cat

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra