Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

El servei d’emprenedoria a Can Gavarra

Des de Can Gavarra, el Centre de Serveis a l’empresa i l’emprenedoria de l’Ajuntament de Polinyà, es treballa dia a dia per impulsar l’activitat emprenedora al municipi. 

En aquest sentit s’ofereix suport a totes les persones emprenedores, sigui quina sigui la motivació que els porta a engegar un projecte empresarial propi, sigui quina sigui la seva idea de negoci i siguin quins siguin els recursos amb què compten.

Línies de suport

Les principals línies de suport que es porten a terme des de Can Gavarra per a l’impuls de l’emprenedoria són:

  • Suport per part de personal tècnic especialitzat: assessorament en pla d’empresa, idea, negoci i viabilitat, acompanyament cap a la consolidació del projecte.
  • Suport tècnic especialitzat en la gestió dels tràmits d’alta del negoci, part dels quals es poden realitzar directament des de Can Gavarra. Com a punt PAE (“Punto de atención al emprendedor”) des de Can Gavarra es pot iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa mitjançant el “Documento Único Electrónico” (DUE).
  • Formació sense cost en gestió empresarial. Des de Can Gavarra es poden adquirir les competències transversals bàsiques que requereix la funció emprenedora.
  • Assessorament per l’accés al finançament
  • Disponibilitat d’espais de lloguer d’oficina per ubicar el nou negoci: espai de coworking (compartit), de viver d’empreses (local independent) i de domiciliació.
  • Traspàs de negocis, Des de Can Gavarra s’ofereix informació del programa Re-empresa. L’equip de consultors de Reempresa acompanyen la persona emprenedora durant tot el procés de transmissió d’una empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Actualment aquests serveis s’ofereixen tant de forma presencial a les instal·lacions de Can Gavarra com de forma on line (assessorament personalitzat mitjançant videotrucada).

Can Gavarra es troba adherit a la Xarxa Emprèn, i participa al programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra