Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Un centenar de persones participen a la primera Cursa Interempreses Can Gavarra

La primera Cursa Interempreses Can Gavarra es va celebrar el 22 d’abril amb la participació de 100 persones.

La Cursa Interempreses de Can Gavarra ha estat un esdeveniment esportiu obert a tots els botiguers, autònoms i treballadors i treballadores de petites, mitjanes i grans empreses que formen l’Eix de la Riera de Caldes (Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta i Polinyà). S’hi podia participar en categoria individual o per equips. El recorregut comptava amb 6,40 quilòmetres i tant es podia fer corrent com caminant. D’aquesta manera es volia aconseguir una cursa per a tots els públics, corredors o no habituals.

Aquesta ha estat la primera experiència d’aquest tipus en el marc del programa AMERC Empresa Salurable (AES). L’objectiu, com el de la resta d’activitats realitzades dins el projecte AES, és promoure dins les empreses hàbits de vida saludable.

La cursa s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració dels patrocinadors: Doctor Klein, Tempus Padel Club, Obrador Sorribas, Biogrà, Custom 3D, Pep Camps, bonÀrea, Gestamp Group, Nupik, Condis i Alliance Vending.

Consulteu aquí els resultats i classificacions de la I Cursa Interempreses Can Gavarra!!

Consulteu aquí les classificacions

Les fotos de la Cursa!!

Vull veure totes les fotos de la Cursa

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra