Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Noves restriccions en l’ús d’aigua per entrada en fase d’excepcionalitat per sequera hidrològica

L’Agència Catalana de l’Aigua, en data 22/11/2022, seguint els indicadors de sequera que estableix el Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera, ha declarat l’entrada en ESTAT D’ALERTA PER SEQUERA HIDROLÒGICA de la unitat en la qual està adscrit Polinyà.

La declaració anterior va comportar que durant el període de vigència de la mateixa s’apliquin les següents limitacions i restriccions de compliment obligatori dels usos i consums d’aigua al municipi de Polinyà, i tal i com s’estableix al  Ban Municipal decretat en data 17 de gener de 2023.

El 2 de març de 2023, el President de la Generalitat publica el Decret llei 1/2023, declarant l’entrada en fase d’excepcionalitat en diverses unitats d’actuació de les conques internes catalanes. Per la qual cosa, es demana la col·laboració de tota la població en l’aplicació de les mesures obligatòries que es detallen al Ban Municipal adjunt, signat per l’alcalde de Polinyà el 6 de març de 2023, i per tal d’estalviar aigua i futures restriccions més severes.

D’entre les mesures que incorpora, destaca la necessitat de reduir el consum d’aigua per a usos industrials en un 15%.

Podeu veure la totalitat de les mesures al Ban Municipal, en el següent enllaç:

Ban Municipal EXCEPCIONALITAT per sequera

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra