Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Programa de suport a la digitalització Oficina Accelera PIME Rural

PIMEC i la Diputació de Barcelona, amb subvenció de Red.es, posen en marxa el Programa Oficines Accelera Pime Rural a la província de Barcelona, amb l’objectiu d’apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i persones emprenedores ubicats a entorns rurals, considerant com a tals els corresponents a municipis amb població de menys de 20.000 habitants, com és el cas de Polinyà.

Aquest programa, sense cost per a les pimes, s’executa a través de diferents serveis com ara assessoraments tecnològics personals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

En el marc d’aquest programa 100% subvencionat, PIMEC sensibilitzarà, acompanyarà i posarà en contacte a empreses, autònoms i persones emprenedores en el seu procés de digitalització, amb assessorament professional personalitzat i adaptat a la realitat de la pime.

Des de Can Gavarra  col·laborem amb aquest nou programa com a seu d’algunes de les seves activitats, com és el cas de la presentació del mateix per a pimes del Vallès Occidental. També es portarà a terme tant la informació i difusió sobre les accions com la derivació de les empreses, pimes i persones emprenedores que hi puguin estar interessades.

La presentació d’aquest nou programa i servei es portarà a terme el proper dimarts 7 de febrer a les 16 h a Can Gavarra. Us convidem a participar-hi, amb prèvia inscripció al següent enllaç:

Més informació sobre el programa OAP.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra