Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

L’AMERC organitza el II Fòrum de Transició Energètica el pròxim 16 de juny

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes organitza el pròxim 16 de juny el segon Fòrum sobre la Transició Energètica d’empreses i polígons industrials de la Riera de Caldes. La Jornada se celebrarà en el recentment estrenat Museu del Treball i la Indústria Viva de Santa Perpètua de Mogoda en horari de 9 a 13:30h.

L’AMERC està fermament compromesa en impulsar a les empreses del territori en caminar cap a un estalvi energètic i una transició cap a energies més respectuoses amb el medi ambient i el territori que habitem.

​Aquest compromís s’ha traduït en la creació de programes com el del Gestor Energètic, en l’impuls a les comunitats energètiques o en assessoraments energètics a empreses i ciutadania.

Al Fòrum els assistents podran gaudir de diferents tallers informatius en estalvi energètic, auditories i solucions energètiques i sobre comunitats energètiques. Diferents empreses compartiran les seves experiències sobre la participació en els programes i els resultats que han obtingut, així com l’experiència de les institucions públiques.

A banda, hi haurà un espai dedicat a expositors on empreses de solucions energètiques dels municipis de la Riera de Caldes mostraran els seus productes i serveis, amb l’objectiu de promoure les empreses del territori.

Consulta aquí el programa de la jornada

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra