Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Empreses de la Riera de Caldes que ofereixen productes i serveis crisi covid19.

Davant la situació causada per la pandèmia de la COVID-19, des del Portal Empresarial de la Riera de Caldes”, hem introduït alguns canvis per ajudar-vos a facilitar les relacions entre empreses del territori. En els recents dies, s’ha detectat un augment en la cerca d’alguns productes i serveis (neteja, serveis web, etc.), és per això que hem volgut introduir en l’apartat d’ofertes de la Plataforma noves categories que us facilitin trobar tot allò que necessiteu.

  • Materials de protecció i productes EPI (nou)
  • Desinfecció i Neteja (nou)
  • Assessoria, Consultoria, enginyeries, tecnologies i altres serveis per a empreses (nou)
  • Logística, distribució i emmagatzematge (nou)
  • Plataformes de teletreball (nou)
  • Serveis de menjar a domicili (nou)
  • Serveis i materials d’impressió 3D (nou)

Així mateix, si voleu donar visibilitat a la vostra empresa, o els vostres productes/serveis,us animem a publicar informació en l’apartat d’ofertes, ja sigui en les categories  més generals o les més específiques derivades de l’actual situació sanitària.

Publicar un anunci és senzill i totalment gratuït. Només us heu de donar d’alta,  revisar les dades de les vostra empresa, i afegir aquelles dades que cregueu oportunes (logo, web, xarxes socials, catàlegs….). Des de l’apartat de Les meves ofertes de la vostra àrea privada, podreu crear les fitxes de productes o serveis que vulgueu destacar.

Com donar-vos d’alta?  

I premeu el botó Sol·licitar usuari.

Farem difusió de les ofertes publicades a través del proper Butlletí d’Actualitat Empresarial de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes.

Per últim, informar-vos que a l’espai privat podreu consultar les estadístiques de visites diàries que rep la vostra empresa, com de les ofertes que hagueu publicat a la plataforma. Així mateix, si la visita l’han fet companyies registrades, en podeu saber el sector econòmic i el municipi on estan ubicades.

Per qualsevol dubte, petició o incidència, podeu contactar amb nosaltres a portal@rieradecaldes.com o cangavarra@ajpolinya.cat.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra