Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Cistella de la fruita. Programa AMERC Empresa Saludable

Des del programa AMERC Empresa Saludable impulsat des de Can Gavarra es facilitarà l’accés a la fruita d’algunes persones treballadores durant la seva jornada laboral, posant a l’abast de les empreses del territori una cistella de fruita.

Un bon nombre d’empreses ja ofereix als seus equips la cistella de la fruita com una mesura que contribueix a millorar el benestar i la felicitat de les persones treballadores a la feina, millorant alhora la productivitat de l’organització. Contribueix a reduir l’estrès laboral, l’absentisme i a atraure i retenir el talent.

L’objectiu d’aquesta acció és que les empreses del territori tinguin un primer contacte amb la cistella de la fruita, i puguin experimentar els seus avantatges sense cost. A partir d’aquesta primera experiència haurà de ser la pròpia empresa qui continuï proporcionant aquest element de benestar a les persones que hi treballen en cas que així ho consideri.

Si la vostra empresa està ubicada a la Riera de Caldes i esteu interessats en que pugui rebre aquesta cistella de fruita de forma gratuïta, cal que empleneu el formulari següent abans del 10 de juliol, i ens posarem en contacte amb vosaltres per a concretar els detalls de l’enviament.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra