Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

El subdelegat del Govern d’Espanya a Barcelona visita les instal·lacions de Can Gavarra

Amb l’Alcalde de Polinyà, Javier Silva, també va visitar Magna Mirrors España SA, una de les empreses del municipi amb més de 450 treballadors i líder en el sector.

El subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto Gómez, va ser rebut per l’Alcalde de Polinyà, Javier Silva, a Can Gavarra, el centre municipal de serveis per a les empreses i l’emprenedoria. Prieto, que és la segona vegada que fa una visita institucional a Polinyà – la primera va ser el setembre de 2020 quan va assistir a la Junta Local de Seguretat – va conèixer les instal·lacions d’aquesta antiga masia recuperada i ocupada ara amb serveis per a les empreses, vuit espais de coworking i 20 vivers ocupats per diverses empreses. De fet, subdelegat i alcalde van tenir l’oportunitat de visitar dues d’aquestes empreses: Zona Desarrollo, que compta amb més de 20 anys d’experiència en enginyeria de software per als sectors del transport de viatges, el turisme i l’educació, i Salve Logística, que ofereix solucions professionals en logística internacional i nacional.

Després de la visita a Can Gavarra també van tenir l’oportunitat de visitar Magna Mirrors España SA, una empresa ubicada a Polinyà amb més de 450 treballadors i líder mundial en la innovació i la producció de sistemes complets de miralls per al sector automobilístic. Aquí van ser rebuts pel director general, Pierre Guedes, el subdirector general, Sebastian Bernabeu i la directora de recursos humans, Inés Quevedo. Durant la visita van tenir l’oportunitat de conèixer la planta de prop, així com els processos que s’hi porten a terme i les darreres innovacions adoptades.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra