Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Des de Can Gavarra treballem amb la visió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)  guien la implementació de l’Agenda 2030  de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible, aprovada el 25 de setembre del 2015.

Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

Els ODS 2030 són objectius socialment desitjables, enfocats a la millora global del desenvolupament, orientats a l’acció, transversals, concisos, fàcils de comunicar, limitats en nombre i universalment aplicables a tots els països, tenint en compte les diferents realitats i nivells de desenvolupament.

Des de Can Gavarra treballem per donar visibilitat a aquests objectius en el nostre àmbit territorial, i per sensibilitzar als diferents agents econòmics de la necessitat d’adoptar-los en les seves respectives accions i models de negoci.

Amb aquesta finalitat hem desenvolupat iniciatives com la I edició dels Premis Polinyà Innova, que incorpora els ODS 2030 en els criteris de valoració dels projectes candidats, com la jornada ODS i activitat logística, o com la iniciativa que acabem d’engegar, consistent a reflexionar i referir en totes les accions que organitzem des del nostre Centre de Serveis a l’Emprenedoria i l’Empresa Can Gavarra quins són els ODS que s’impulsen amb cadascuna d’elles.

Podeu trobar més informació sobre els ODS 2030:

http://www.globalgoals.org/

http://cads.gencat.cat/ca/Agenda_2030/

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra