Empresa

Des de Can Gavarra oferim suport tècnic especialitzat per a contribuir a que el desenvolupament de l’activitat econòmica de les empreses ubicades a Polinyà sigui positiu, oferint iniciatives i accions de suport a la millora de la seva competitivitat i també fomentant la cooperació i sinèrgies entre elles.

La teva empresa o negoci està ubicada a Polinyà o estàs pensant en instal·lar-la al municipi?

A Can Gavarra comptem amb locals, espai de coworking i despatxos de lloguer. També amb espais i sales per a la celebració d’events, reunions i formacions de la teva empresa.A la vegada, oferim el servei d’ubicació empresarial, per ajudar-te a trobar la ubicació més adient per al teu negoci o empresa al municipi.

Aquestes són algunes de les informacions i serveis que et podem oferir des de Can Gavarra si la teva empresa o negoci estan ubicats a Polinyà o si estàs pensant instal·lar-t’hi:

Formació a mida

Contacteu amb nosaltres via email a cangavarra@ajpolinya.cat i proposeu-nos aquelles accions formatives que puguin ser d’utilitat per a millorar les competències de les persones que treballen a la vostra empresa. Tenim la possibilitat d’organitzar formacions a mida, amb temàtiques concretes per a grups de persones treballadores de la mateixa o diferents empreses, i tant off com online.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email