Qui som

Can Gavarra – Què és?

El Centre de Serveis local a l’Empresa i l’Emprenedoria Can Gavarra és un espai que té com a objectiu prestar suport i serveis a les empreses i persones emprenedores del municipi i territori més proper. 

Així, s’hi desenvolupen diferents activitats com: formació presencial i virtual (amb una oferta formativa innovadora adreçada a persones en actiu), assessorament empresarial, acompanyament i suport a la consolidació dels projectes de les persones emprenedores, trobades i networking per professionals, borsa de talent local, servei de localització industrial i informació sobre ajuts i subvencions, entre d’altres.

A més, les nostres instal·lacions disposen de sales i aules de lloguer totalment equipades i obertes a les empreses del territori, que poden llogar-les per a organitzar-hi les seves pròpies formacions i actes, reunions o events.

El nostre Viver d’empreses disposa de 21 espais per a incubació de projectes empresarials i 2 sales de coworking. Està enfocat a allotjar persones emprenedores, posant a la seva disposició una sèrie de serveis bàsics, vinculats a la infraestructura (com ara sales de reunions, sales polivalents, servei de recepció) i a l’administració (recepció de correspondència, recepció de trucades, serveis ofimàtics bàsics). Alhora, les empreses allotjades disposen d’un servei tècnic de suport i serveis avançats.

Can Gavarra ofereix un espai d’intercanvi entre empreses, professionals i persones emprenedores, obert a tots els agents socioeconòmics del territori.

Previous slide
Next slide

Breu història de l'edifici

El Centre de Serveis a l’Empresa i l’Emprenedoria Can Gavarra està situat a una masia catalana del segle XIX, reformada íntegrament l’any 2013, i enclavada en un entorn de gran bellesa paisatgística, al bell mig del Polígon Industrial de Llevant, a Polinyà (Vallès Occidental).

L’edifici ha estat sotmès a diverses intervencions per a la seva restauració i rehabilitació. De fet, la remodelació ha passat per diferents fases els darrers anys, des de la consolidació de l’estructura, fins el disseny del pla d’usos i altres aspectes funcionals.

El 2016 va ampliar el seu espai disponible per a l’allotjament d’empreses, amb la inauguració d’una nova fase que inclou 10 nous espais per a despatxos i locals comercials.

Més imatges de Can Gavarra

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email