Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Presentació projecte MOBED cadena de valor automoció i mobilitat.

Al territori de l’Eix de Municipis Riera de Caldes s’hi localitzen més de dues-centes empreses i pimes que formen part de la cadena de valor del sector de l’automoció i mobilitat. Els canvis profunds que està vivint el sector, i la necessària transformació que han de viure aquestes empreses i pimes per a poder-s’hi adaptar són la base del projecte MOBED, emmarcat al programa TTT Treball, Talent i Tecnologia, promogut i finançat per la Diputació de Barcelona.

El projecte MOBED, impulsat des de l’Associació de municipis de la Riera de Caldes,  té per objectiu analitzar i detectar quins han de ser aquests canvis i plantejar a les empreses possibles accions a implementar. En l’actual primera fase del projecte s’està treballant des d’una consultoria especialitzada directament amb les empreses de la cadena de valor de l’automoció i mobilitat del territori, tant per identificar els seus principals reptes estratègics com per analitzar les possibles actuacions que es poden dur a terme per tal de dinamitzar el sector i millorar-ne la  seva competitivitat.

En aquest sentit, les primeres conclusions d’aquest treball d’anàlisi, es presentaran en una sessió de treball el proper dijous 3 de març a les 16 h a Can Gavarra. A la sessió es farà la presentació a les empreses de les propostes del pla elaborat per la consultoria especilitzada, amb l’objectiu de validar-ne els resultats, recollir propostes i impulsar la participació de les empreses en algun dels grups de treball que es puguin crear, així com la demanda de la formació que considerin pugui aportar les competències necessàries a les persones que hi treballen. L’objectiu principal d’aquesta reunió serà compartir les diferents actuacions identificades per millorar la competitivitat del sector així com prioritzar aquelles que despertin un major interès entre les empreses a través del debat que s’organitzarà després de la presentació.

Per a les empreses i pimes assistents la sessió serà alhora una bona oportunitat per compartir un espai de networking amb algunes de les empreses de referència del sector.

Si esteu interessats a participar en el programa i/o en aquesta sessió de treball, podeu contactar amb nosaltres via correu electrónic a cangavarra@ajpolinya.cat o bé al telèfon 93.728.11.10.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra