Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Jornada de networking lúdic empresarial AMERC Empresa Saludable

El proper 4 de novembre tenim previst celebrar a Can Gavarra la Jornada de networking lúdic empresarial AMERC Empresa Saludable.

Es tracta d’una jornada de networking lúdic que s’emmarca en el programa AMERC Empresa saludable, i que té com a objectius:

. Transmetre i sensibilitzar als professionals i empreses sobre la importància d’adoptar l’enfoc Empresa saludable

. Generar un espai de trobada, generació de projectes, reptes i oportunitats per a tots els professionals assistents, posant en contacte diferents professionals implicats en la promoció de la salut a l’empresa (institucions esportives, de salut, directius, gerents, professionals de RRHH)

. Visibilitzar la diversitat d’accions i polítiques que es poden impulsar des de l’empresa per a promoure la salut de les persones treballadores

L’Associació de Professionals Autònoms i Empreses, APAE, amb àmplia experiència en la gestió d’events de networking lúdic empresarial, co-organitza i dinamitza la jornada.

Lloc:           Can Gavarra 

Data:          4 de novembre, 10 a 13.30 h

Programa:

9,45 h Acreditacions

10,00 h Benvinguda institucional a càrrec de la Regidora de Promoció Econòmica i Desenvolupamernt Local de l’Ajuntament de Polinyà

10,15 h Taula rodona amb experts en l’àmbit Empresa saludable: Reptes, Sistema i Accions per crear una Empresa Saludable

A la taula comptarem amb el Sr. Rafael Zarza, Director General de Avant Grup, la Sra. Paz Arias. Llicenciada en CIÈNCIES Químiques, especialitzada en sostenibilitat i màster en gestió ambiental. Fundadora de AeQUO ESG & SUSTAINABILITY SERVICES amb l’objectiu d’ajudar a les empreses en la seva transformació cap a la sostenibilitat i el Sr. Xavier Pladevall Fundador i CEO de Acció Preventiva. Gerent de Fahrenheit Consultors. Expert en Prevenció de Riscos Laborals i especialista en rendibilitat preventiva i sostenibilitat. Moderadora Trinitat Pujol Fundadora i CEO d’APAE.

11, 00 h Pausa cafè

11,15 h Activitat lúdic empresarial: experiència en conducció amb vehicles elèctrics (motos, patins,…) Activitats sotmeses a possibles canvis.

12,00 h Networking

13,30 h Final jornada i Sorteig de Regal Sorpresa entre els assistents.

Tel. de informació i contacte 603205329 i 937281110.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra