Busques la millor ubicació per a la teva empresa o negoci?

Si ets empresa o persona emprenedora, el Centre de Serveis a l’Empresa i l’Emprenedoria de Can Gavarra t’ofereix l’espai i els serveis que necessites.

Aules i sales

Can Gavarra posa a disposició de les empreses i emprenedors del territori una sala polivalent destinada a reunions/formacions/trobades empresarials, tres aules de formació, una d’elles amb ordinadors i una sala de juntes, totes equipades amb equips de so i d’imatge.

Oficines per emprendre

El centre d’empreses té una capacitat per a 20 oficines d’entre 21 i 44 m2, amb llum natural, vistes a l’exterior, pàrquing gratuït i estan perfectament equipades per a ús professional.

Coworking

Can Gavarra disposa de dos espais diàfans d’ús compartit, amb capacitat per a un total de 8 persones. Són espais comuns, dissenyats per afavorir el networking i la cooperació empresarial entre persones emprenedores, i tenen entre 21m2 i 28m2.

Locals de serveis

Situats a la part més visible del viver d’empreses, Can Gavarra disposa de tres espais d’entre 44 i 47 m2, dissenyats per allotjar empreses que necessitin instal·lar la seva seu o delegació, amb l’objectiu d’oferir els seus productes i/o serveis empresarials.