Aquest polígon limita pel nord-est amb la Carretera de Sentmenat (B-142), pel sud-est amb el terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda i arriba a les proximitats del casc urbà pel nord-oest. La superfície total d aquest polígon s’estén a 610.080 m2. Es caracteritza per estar format per macro-illes i ser creuat per la riera de Polinyà en sentit nord-oest sud-est.

Al polígon Can Humet trobem més de la meitat de les empreses i treballadors del total, i més de dos terços de la superfície ocupada per les empreses. N’hi ha un total de 160 fet que representa que hagi més de  3.500 treballadors que es desplacin diàriament al polígon.

 

Aquest polígon també està format per macro-illes i es troba situat a la part nord- est de la Carretera de Sentmenat, així que els seus límits són els mateixos que els del polígon de Can Humet.
Les seves dimensions són d uns 788.651m2 . Aquest polígon es situa lleugerament per sota del 40% dels principals paràmetre. Concentra un total de 213 empreses que suposen més de 2.400 treballadors associats al polígon.

 

Aquest polígon es troba a la vessant Nord-Est del municipi, situat a la part esquerra de la Carretera de Sentmenat en sentit Sentmenat-Polinyà.
El polígon Nord-Est és el més petit dels tres que hi ha a Polinyà, tant per extensió, amb un total de 199.500m2 de superfície, com pel nombre d’empreses ubicades, actualment 25, les qual treballen més de 500 treballadors. Representa menys del 10% del total d’empreses i treballadors.

 

El Polígon de Llevant és el més nou dels PAE de Polinyà i s’extén de Nord a Sud del terme municipal, ocupant una superfície de 654.000 m2. Concentra un total de 20 empreses. La realització d’aquest nou polígon ha permès l’execució de la ronda est de Polinyà, que facilita la comunicació amb l’autopista AP-7, la qual cosa suposa una immillorable comunicació per carretera per aquesta nova zona industrial.

Accessos principals: AP-7 i C-59 / B-142 i BV-1421

El polígon compta amb tots els serveis necessaris per a les  empreses, a més de gaudir d’un immillorable entorn de zones verdes.

El polígon alberga el Centre Municipal de Serveis a les Empreses CAN GAVARRA.

 

Per conèixer amb més detall aquests polígons, pots accedir a més informació en aquest enllaç

 

Tradició industrial a Polinyà

Polinyà aposta per la indústria i pel teixit empresarial. Ho fa des de la seva tradició de municipi industrial, i ho fa mirant el futur.  Apostant pel respecte ambiental potenciant un nou model de transició energètica i mobilitat sostenible, amb la voluntat d’activar l’atracció d’empreses que contribueixin a la prosperitat inclusiva del municipi i de la seva ciutadania.

Polinyà del Vallès és un municipi que es troba a la comarca del Vallès Occidental, ocupa una superfície de 8,79 km2 i una població de 8.451 habitants. Amb els serveis d’un municipi modern, és un punt industrial i econòmic ben important a l’àrea d’influència de Barcelona.

Polinyà forma part de l’Eix de la Riera de Caldes, àrea econòmica de caràcter territorial vertebrada per la llera fluvial de la Riera de Caldes, a cavall entre les comarques del Vallés Occidental i el Vallés Oriental i que inclou els municipis de Caldes de Montbui, Sentmenat, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de la Moguda i la Llagosta.

L’entorn industrial existent permet disposar d’empreses auxiliars en tots els camps i del talent propi d’una ciutat ben ubicada en el radi metropolità.

A mitja hora per carretera de l’Aeroport de Barcelona i el Port de Barcelona, port líder a Europa en termes de trànsit de vehicles, amb més de 100 línies regulars que connecten a 850 ports de tot el món, i un dels majors ports de la Mediterrània.  El municipi està connectat a una moderna xarxa de carreteres i autopistes que l’enllacen als mercats interns i a Europa.

Els inversors locals o internacionals, trobaran en Polinyà facilitats per a impulsar noves oportunitats en una ciutat disposada a acollir-les en tots els aspectes.