Camí Can Gavarra, 2 - 08213 - Polinyà - BCN +34 93 728 11 10 cangavarra@ajpolinya.cat

Cistelles de fruita per a fomentar hàbits saludables a les empreses

24 empreses de la Riera de Caldes, amb un total de 1200 treballadors, reben cistelles de fruita.

Es tracta d’una de les accions que l’Ajuntament de Polinyà està impulsant en el marc del projecte AMERC Empresa Saludable (AES) amb l’objectiu de motivar hàbits saludables i de fomentar i donar suport als programes de promoció de la salut a les empreses. Amb aquesta acció en concret es pretén incentivar el consum de fruita al lloc de treball.

Les 24 empreses que han decidit inscriure’s al programa, a més de la cistella que han rebut avui 26 d’octubre, en rebran dues més al llarg del mes de novembre.  Es calcula que l’acció tindrà un impacte sobre 1200 treballadors en total i s’espera que sigui una iniciativa que les empreses decideixin continuar com a motivació i salari emocional per als seus treballadors.

L’AMERC Empresa Saludable (AES) és un programa de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, impulsat des de l’Ajuntament de Polinyà i que es va estrenar el gener de 2022. Està dirigit, sobretot, a petites i mitjanes empreses amb l’objectiu principal de promocionar el concepte d’empresa saludable i integrar-lo als valors i la cultura de les corporacions. També es treballa per mostrar com les polítiques d’empresa saludable contribueixen a millorar la competitivitat de l’organització.

Si ens cuidem, tots hi guanyem!

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vols rebre el nostre newsletter?​

Novetats de Can Gavarra